Carita Mäkinen
18.4.2024

Talousjelppi – ratkaisu pienyrittäjän kustannustehokkaaseen kirjanpitoon

Pienet, osa-aikaiset ja aloittavat yrittäjät jäävät helposti tilitoimistopalveluiden ulkopuolelle. Pienellä liikevaihdolla ja aloittavan yrityksen epävarmoilla tulevaisuudennäkymillä tilitoimistojen kuukausisopimukset tulevat helposti kalliiksi suhteessa toiminnan laajuuteen.

Me eAccount Nordic Oy:llä kehitimme Talousjelpin, jotta myös pienyrittäjät saisivat mahdollisuuden kirjanpitonsa kustannustehokkaaseen järjestämiseen, ilman huolta tekemättä jääneistä töistä. 

Mikä on Talousjelppi?

Talousjelppi on valmennusympäristö jonka avulla voit kouluttautua tekemään oman kirjanpitosi itse. Saat sekä oppimismateriaalit että käytännön työkalut oman kirjanpitosi toteuttamiseen. Paketit on suunniteltu edullisiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus järjestää yrityksensä taloushallinto helposti. 

Sinulla on aina ajantasainen tieto saatavilla, yhteensopivat ohjelmistot käytettävissä ja mahdollisuus pyytää apua, kun sitä tarvitset. Voit koska vain varata ajan kirjanpitäjälle, jos koet että tarvitset apua kirjanpitosi kanssa ja me autamme sinut eteenpäin. Saat siis täsmäavun kiinteään hintaan silloin kun tarvitset, etkä maksa turhasta.

Talousjelpin edut

  • Voit tehdä itse oman kirjanpitosi
  • Saat järjestettyä yrityksesi taloushallinnon helposti ja kustannustehokkaasti
  • Saat käyttöösi toimivat työkalut ja yhteensopivat ohjelmistot
  • Opit ymmärtämään yrityksesi numeroita 
  • Osaat hyödyntää erilaiset veroedut
  • Palvelussa on aina ajantasainen tieto saatavilla yhdessä paikassa
  • Et ole enää koskaan täysin kirjanpitäjän varassa, vaan osaat tulkita yrityksesi numeroita myös itse

Miten eroaa muista

Talousjelppi eroaa muista olemassa olevista palveluista, sillä se valmentaa sinut ymmärtämään yrityksesi lukuja. Talousjelpin kanssa et ole ulkopuolisen avun varassa, vaan saat opin, jota voit hyödyntää nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus pyytää ammattitaitoisen kirjanpitäjän apua, jos jokin asia mietityttää. 

Kenelle sopii

Talolusjelppi on suunniteltu erityisesti pienille, osa-aikaisille ja aloittaville yrittäjille. Talousjelppi auttaa sinua jo yrityksen perustamisvaiheessa ja tarvittaessa kasvaa liiketoimintasi mukana. 

Kuinka sitä käytetään?

Tilaamalla palvelun saat tunnukset valmennusympäristöön ja voit aloittaa perehtymisen kirjanpidon perusteisiin. Saat heti käyttöösi myös pakettiin sisältyvät materiaalit, työkalut ja ohjelmistot. Materiaalit on luotu pienen yrittäjän tarpeisiin ja asiasisällöt on muotoiltu helposti omaksuttavaan muotoon. 

Kaikkiin paketteihin sisältyy kirjanpidon perusteet sekä asiakirjapankki, jonka avulla luot niin perustamiseen vaadittavat suunnitelmat ja laskelmat, kuin osakeyhtiön lakisääteisten kokouksien pöytäkirjat. 

Olemme luoneet erilaisia paketteja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja erilaisiin tarpeisiin. Kirjanpito-ohjelmat vaihtelevat valitsemasi paketin mukaan: voit toteuttaa toiminimen kirjanpidon Excel-taulukolla tai valita täysin sähköisen kirjanpidon, jolloin saat yhteensopivat ja helppokäyttöiset ohjelmistot käyttöösi. 

Yhteystiedot

Pääset tutustumaan Talousjelppi-palveluun ja sen eri ratkaisumalleihin talousjelppi.fi -sivustolta. Jos sinulla herää jotain kysyttävää, voit aina olla yhteydessä meihin: asiakaspalvelu@talousjelppi.fi 

Lue myös: