eAccount yrityksenä

eAccount Nordic tuottaa yrittäjälle palvelua, jota tulevaisuuden tilitoimistot tavoittelevat. Raportointi, automatiikan ja digiosaamisen hyödyntäminen, lisäarvon tuottaminen, liiketoiminnan ymmärrys, ennusteet/skenaariot, rohkeat ja avoimet kehitysideat.
Puhumme yrittäjän kieltä, olemme avoimia, helposti lähestyttäviä ja nopeita reagoimaan tilanteisiin ja muutoksiin. Tavoitteemme on tiivis yhteistyö ja täydellinen luottamus.

Carita Mäkinen

CEO, entrepreneur
Carita Mäkinen on eAccount Nordic Oy:n perustaja ja sydän. Yrittäjien auttaminen ja jatkuva kehittämisen halu ovat vieneet tämän kolmen lapsen äidin työuralla yrittäjän polulle. Caritan unelma on, että voimme tarjota yrittäjälle kokonaisvaltaista palvelua ja tukea yrittäjää kaikilla yrittäjyyden osa-alueilla. Siksi hän on koonnut ympärilleen huikean tiimin toisista yrittäjistä, sillä kuka voisi auttaa ja ymmärtää yrittäjää niin kuin toinen yrittäjä ymmärtää? Haluamme olla yrittäjän luottokumppani ja luoda tarinaamme yhdessä. Tulethan sinäkin mukaan?

Henna Huusko

eAccountant - team leader
Henna Huusko on 29- vuotias talousintoilija Kouvolasta. Koulutukseltaan hän on taloushallintoon erikoistunut liiketalouden tradenomi ja asiakkaiden auttaminen helpomman talousarjen saavuttamiseksi on erityisen lähellä hänen sydäntään. Henna on erikoistunut sähköiseen kirjanpitoon, sen käyttöönottoon sekä järjestelmiin, joten myös mm. ohjelmistojen vaihdot projektina on Hennan erityistä osaamisaluetta. Vapaa-ajallaan Henna on mukana nuorkauppakamaritoiminnassa ja koska numeerinen arki kaipaa myös luovaa tekemistä hän harrastaa kirjoittamista ja lukemista, unohtamatta elämää kahden ihanan koirakaverin kanssa.

Kari Leppänen

eAccountant - team leader
Kari Leppänen on pitkän linjan yrittäjä, kirjanpitäjä ja kahden lapsen isä Konnevedeltä. Kari on hyvin kokenut ammattilainen, joka osaa auttaa yrittäjää liiketoiminnan kaikissa eri vaiheissa. Kari on tehnyt yhteistyötä paljon eri alojen yritysten kanssa ja monet yritysten erityisjärjestelyt ovat myös hänen vahvaa osaamisaluettaan. Karin on toiminut vuosia myös kymmenien asunto-osakeyhtiöiden toiminnantarkastajana, joten myös se maailma on hyvin tuttua. Jos sinulla herää kysyttävää edellisiltä tilikausilta tai haluat meiltä isomman selvitystyön, Kari on hyvä valinta myös siihen.