Carita Mäkinen
17.11.2023

eTaskun Korttia+ testikäytöstä osaksi arkea

Kuva: Jere Harjula

Pääsin ensimmäisten joukossa koekäyttämään eTaskun kesäkuussa 2023 lanseeraamaa ilmaista Korttia+ yrityskorttia. Koekäyttö sujui paremmin kuin hyvin, ja se lunasti paikkansa myös oman yritystoimintani arjessa. eTasku oli minulla ollut jo aiemmin yrityskäytössä ja esimerkiksi matkalaskujen teko sovelluksen kautta on helpottanut arkeani.

Liikun paljon asiakkaiden luona, joten matkalaskujen teon pitää olla helppoa, jotta työ sujuisi ja raportointiin ei tarvitsisi käyttää liikaa aikaa. 

Tämä yrityskortti on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi pienyrittäjille, jotka eivät aiemmin ole halunneet tai voineet ottaa käyttöön pankin tarjoamaa maksullista yrityskorttia. eTasku yhdessä Korttia+:n kanssa on erinomainen alku myös sähköiseen kirjanpitoon siirtymisessä. Kirjanpitäjän näkökulmasta parasta on, että Korttia+:n avulla asiakkaat eivät enää unohda toimittaa paperisia tositteita.

Korttimaksut kirjautuvat suoraan eTaskuun ja kuitin voi välittömästi kuvata eTasku-sovellukseen.

Sovellus myös muistuttaa tarvittaessa puuttuvista kuiteista ja yhdistää kuvatut kuitit suoraan korttitapahtumiin. Lisäksi sovellus ehdottaa kuiteille tiliöintejä. Integraatioiden avulla tiedot välittyvät suoraan suosituimpiin kirjanpito-ohjelmistoihin.

Kortti on saatavilla sekä virtuaalikorttina että perinteisenä pankkikorttina, ja maksutavaksi voi valita joko luoton tai prepaidin. Kortin käyttöönotto oli erittäin helppoa.

Kortteja voi tilata myös työntekijöille, jolloin koko yrityksen kulujenhallinta helpottuu huomattavasti. Tarpeesta riippuen työntekijöillekin voi valita joko luotollisen tai prepaid -kortin. Kortin tilaus onnistuu kätevästi eTasku-sovelluksen kautta.

Olen kertonut eTaskun ja Korttia+:n käyttökokemuksistani lisää eTaskun ja Yrittäjä.io:n blogeissa, käy lukemassa!

Lue myös: