Verkkokauppiaaksi vuonna 2023?

Onko haaveissasi oma verkkokauppa? Tee NYT unelmistasi totta!  Saat verkkokaupan tulevalle liiketoiminnallesi hintaan 699 euroa!

699,00 

Lunastamalla aloituspaketin, saat koodin, jonka avulla pääset lunastamaan paikkasi verkkokauppiaiden joukossa! Tervetuloa, ALOITA JO NYT! Mitä suotta odottamaan ja rakentamaan valmista palapeliä. Riittää, että sinulla on IDEA, josta saadaan rakennettua mitä vaan! Nyt rohkeasti kohti unelmia!

Verkkokauppiaaksi vuonna 2023?

Unelmissa verkkokauppa? Nyt se on helpompaa kuin koskaan! Anna ammattilaisen hoitaa sivut ja kauppa pystyyn. Aloitusmaksu 699 euroa. Verkkokaupan ylläpitomaksu julkaisun jälkeen 50e/kk. Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Mainostoimisto Kompassi, tutustuhan teoksiin tästä linkistä. Sopimuskausi on 12kk kerrallaan.

Palvelun tarkempi kuvaus: Palvelun tarjoaja tekee viisi ensimmäistä tuotetta valmiiksi, jonka jälkeen opastus tuotteiden omatoimiseen lisäämiseen ja hallintaan. Saat jatkuvan täyden tuen ammattilaiselta ja opit jatkossa myös itse päivittämään tuotteita. Ylläpito maksu sisältää ammattilaisen tuen. Mahdolliset pankki- ja/tai postitusmaksut eivät sisällyhintaan, mutta autamme kokoamaan kustannustehokkaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.