Verkkokauppiaaksi vuonna 2023?

Onko haaveissasi oma verkkokauppa? Tee NYT unelmistasi totta! Vuoden 2022 loppuun mennessä ostetut verkkokaupan rakennuspaketit -60% alennuksella. Saat verkkokaupan tulevalle liiketoiminnallesi siis nyt vain 279,60 euroa!

279,60 

Lunastamalla aloituspaketin, saat koodin, jonka avulla pääset lunastamaan paikkasi verkkokauppiaiden joukossa! Tervetuloa, ALOITA JO NYT! Mitä suotta odottamaan ja rakentamaan valmista palapeliä. Riittää, että sinulla on IDEA, josta saadaan rakennettua mitä vaan! Nyt rohkeasti kohti unelmia!

Verkkokauppiaaksi vuonna 2023?

Unelmissa verkkokauppa? Nyt se on helpompaa kuin koskaan! Anna ammattilaisen hoitaa sivut ja kauppa pystyyn. Aloitusmaksu vuoden loppuun asti -60%. Verkkokaupan ylläpitomaksu julkaisun jälkeen 50e/kk. Eli älä suotta epäröi, tätä tarjousta ei kannata ohittaa! Verkkokauppa rakentuu nyt siis vain 279,60 euron aloitusmaksulla! Verkkokaupan rakennus on normaalisti 699 euroa. Eli kotisivut ja verkkokauppa NYT vain hintaan 279,60 euroa. Palvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Mainostoimisto Kompassi, tutustuhan teoksiin tästä linkistä ja varaa paikkasi ensi vuodelle. Paikkoja rajoitetusti. Verkkokaupan rakentaminen tulee aloittaa 30.6.2023 mennessä. Sopimuskausi on 12kk kerrallaan.

HUOM! Tarjous voimassa 31.12.2022.

Palvelun tarkempi kuvaus: Palvelun tarjoaja tekee viisi ensimmäistä tuotetta valmiiksi, jonka jälkeen opastus tuotteiden omatoimiseen lisäämiseen ja hallintaan. Saat jatkuvan täyden tuen ammattilaiselta ja opit jatkossa myös itse päivittämään tuotteita. Ylläpito maksu sisältää ammattilaisen tuen. Mahdolliset pankki- ja/tai postitusmaksut eivät sisällyhintaan, mutta autamme kokoamaan kustannustehokkaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.