Liiketoimintasuunnitelma puhumalla?

Nyt voit saada liiketoimintasuunnitelman täysin puhumalla. Oletko sisällöntuottaja tai onko sinulle muuten luontaisempaa hoitaa asioita puhumalla, kenties ääniviestein tai videoin? Nyt se on mahdollista! Tilaa nyt liiketoimintasuunnitelmasi esimerkiksi rahoitusta tai starttirahaa varten kirjoittamatta itse sanaakaan.

149,00 299,00 

Paketin mukana saat kysymyspatterin ja voit vastata ääniviestein/videoin. Paluupostina saat liiketoimintasuunnitelman. Saat sekä valmiin PDF-version että WORD-version, jota voit muokata tai päivittää tarpeen mukaan.

Liiketoimintasuunnitelma 

Liiketoimintasuunnitelma on yrityksesi laaja käyntikortti. Se on käyntikortti itsellesi ja oman toiminnan kehittämiselle, mutta myös monesti välttämätön esimerkiksi rahoitusta tai starttirahaa haettaessa. Liiketoimintasuunnitelma on työkalu, jota voit käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Voit päivittää sen vastaamaan sen hetken tilannetta ja sitä myöden kehittää liiketoimintaasi entisestään.

Liiketoimintasuunnitelman sisältö

Liiketoimintasuunnitelma sisältää kaiken tarvittavan esimerkiksi starttirahahakemusta varten. Vastaa vain kysymyspatterin kysymyksiin ja sitä kautta saadaan rakennettua juuri sinun liiketoimintaasi kuvaava suunnitelma. Myös luvut ja laskelmat saadaan taulukkoon “puhumalla”. Käytännössä saat heti paketin ostettuasi kysymyspatterin sähköpostiin. Samassa saat ohjeet ääniviestien tai videoiden toimittamiseen.

Laajuus

Laaja, Suppea